pedicure_treathment

Voetverzorging

Nagelverzorging, eelt en likdoorns voor zijde zachte voeten.

Paraffine pakking

Paraffine wordt gebruikt als pakking voor de handen, en voeten. De behandeling verzacht de opperhuid, maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding (winterhanden), versterkt en verbetert het onderhuids weefsel, verzacht de nagelriemen, verbetert droge en beschadigde handen en voeten(kloven) en verzacht pijnlijke spieren bij reuma en artritis. Mijn paraffinebad-behandeling is een weldaad voor uw handen en voeten. Voor mensen die last hebben van zeer droge handen of kloven is een paraffine kuur aan te raden.

Voetmassage

Voetmassages zijn niet alleen heerlijk om te ondergaan maar hebben ook een therapeutische werking.
De massage kan heel zacht zijn of juist heel krachtig, door de aanrakingen wordt evenwicht gebracht in de energiedoorstroming in het lichaam.  Dit leidt tot een diepe vorm van ontspanning die zich via het zenuwstelsel overzet op alle organen in het lichaam. Geestelijk en lichamelijk welzijn worden er dan ook erg positief door beïnvloed.

Gelnagels

Gekleurde nagels
French pedicure

LCN Wilde pedique

Schaamt u zich voor uw teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels, voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN Wilde PEDIQUE, een moderne cosmetische teennagelcorrectie,  geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft. Het is een  éénfase gel die onder een UV lamp wordt uitgehard. Het product is  elastische en past zich aan de bewegingen van de nagel en voet tijdens het lopen aan, waardoor het niet als storend wordt ervaren. De gelnagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij uw natuurlijke nagel. LCN Wilde Pedique is erin verschillende kleuren, uw pedicure kan samen met u bepalen welke kleur gel bij uw teennagel past. Sterke verkleuringen van de nagel kunnen bedekt worden in de kleur van het nagelbed.

De tijdsduur van de behandeling met LCN Wilde  Pedique is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeert. Gemiddeld duurt dit  tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. Om permanent een mooi esthetisch resultaat te behouden moet de gecorrigeerde nagel iedere 3 à 4 weken door uw pedicure worden bijgevuld.

pedicure_treathment